Ambalare profesională

Sisteme de ambalare în stil american, cu mașini separate (ejectoare de cutii, sisteme de alimentare de produse, manevrare și plasare, etanșatoare), care sunt perfecte pentru ambalarea liniilor de producție care au nevoie de o flexibilitate considerabilă și un randament mediu sau mare.

Sacmi Packaging poate furniza ejectoare de cutii, mașinării de manevrare și plasare fixe sau articulate, de tip cartezian, și etanșatoare pe bază de lipici fierbite sau benzi PVC, cu sistem integrat de alimentare, făcut în funcție de produsele și de cerințele fiecărui client.

Axial Crater

Mașină de cartonare cu axa carteziană de umplere / crater și funcție de despachetat / funcție de deformare a cutiilor, potrivite pentru manevrarea PET-urilor sau a sticlelor, a cutiilor de conserve, a flacoanelor, etc.
Mașină de cartonare electronică, verticală, cu motoare fără perii sau complet mecanice, echipată cu braț mecanic și mecanism cu came desmodromice.
Aceasta este disponibilă cu sisteme de ridicare și aprovizionare, unitatea de manevrare și plasare fiind concepută pentru a împacheta produsele în cutii, tăvi, cutii de expoziție sau orice alt tip de recipiente preformate.

Mașina este potrivită pentru a fi utilizată în următoarele industrii:
– Mâncare, industria alimentara
– Produse de cofetărie sau dulciuri
– Chimică sau farmaceutică
– Cosmetică

Cu o vastă experiență acumulată în fabricarea sistemelor robotice, Sacmi Packaging este capabilă de a fabrica și dezvolta sisteme speciale de manevrare și împachetare, făcute conform cerințelor specifice ale clienților.

Mașină de cartonat Nemo

Această mașină este potrivită pentru manevrarea diferitelor tipuri de produse, garantând fiabilitate și o tehnologie avansată.

Mașină automată, compusă dintr-un cadru de susținere rezistent, completată de un braț de susținere pentru gâturile de sticlă, care se mișcă liniar, cu ajutorul unui motor, apucând sticlele și plasându-le în cutii. Toate mișcările sunt executate cu o precizie exactă, dată de componentele glisante ale mașinii.
Mișcarea sistemului se realizează constant, fiind efectuată cu ajutorul reductoarelor motorului fără peri, controlate de propriile lor unități de electronice.

Poate manevra până la 72.000 de sticle pe oră
Capurile de prindere sunt interschimbabile, decroșare rapidă, înălțime care se ajustează electronic cu ajutorul panoului de comandă al mașinii.
Opțiune: cap electronic de reglare
Sistem de centrare automat, potrivit pentru facilitatea intrării sticlelor în cutiile de carton; acesta poate fi ajustat electronic, din panoul de comandă al mașinii.

Interesat de o oferta?

Contacteaza-ne Toate serviciile