MAȘINI DE FORMARE SI AMBALARE CUTII TIP TAVA

ACTIVE S200

masini-de-format-active-s200

MASINI DE FORMAT ACTIVE S200

Mașină de formare, electronica, verticală de mare viteză pentru cutii/tavi, care garantează niveluri ridicate de fiabilitate, eficiență și accesibilitate. Schimbarea dimensiunii fără scule și întreținerea redusă reduc la minimum timpul de nefuncționare.

TF 12 EVO

masini-de-format-tf-12-evo

MAȘINĂ DE FORMAT TAVĂ PLATFORMĂ CU CARTON ONDULAT CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 40 CPM
Această mașină este deosebit de potrivită pentru personalizări pentru aplicații speciale în domeniul producției și industriei. TF12 EVO poate fi echipat cu accesorii pneumatice si mecanice pentru fiecare tip de nevoie. Versiunea cu buncăr Citrus este disponibilă și pentru a ridica atât tăvi standard cu clapă superioară, cât și tăvi tip Citrus / P84.

TF 12 ESA 5

masini-de-format-tf-12-esa-5

MAȘINĂ DE FORMAT TAVĂ PLATFORMĂ CU CARTON ONDULAT CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 40 CPM
Modelul ESA5 este versiunea personalizată a TF12 EVO cu dispozitiv de aplicare colț din carton compact. Sistemul brevetat de asamblare a colțurilor garantează rezistență optimă la sarcină pentru orice tip de tavă standard. TF12 ESA5 poate fi echipat cu accesorii pneumatice și mecanice pentru orice tip de aplicație în domeniul producției și industriei.

TF 13

masini-de-format-tf-13

MAȘINĂ DE FORMAT TĂVĂ PLATFORMĂ DE CARTON ONDULAT CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 25 CPM PENTRU DIMENSIUNI MARI.
Această mașină este potrivită în special pentru aplicații speciale în domeniul industrial. TF13 este o mașină flexibilă pentru formarea tăvilor pentru a ridica cele mai comune tăvi cu platforme cu dimensiuni de 30×40 până la dimensiuni mai mari de 60×80. Poate fi echipat cu accesorii pneumatice ca laturi de dublare scurte si lungi.

GD 25

masini-de-format-gd-25

MAȘINĂ DE FORMAT TAVĂ PLATFORMĂ CU CARTON ONDULAT CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 45 CPM
GD 25 se caracterizează printr-o amprentă compactă. Echipat cu o matriță reglabilă, este deosebit de potrivit și versatil pentru aplicații în industria produselor alimentare. In varianta cu schimbare automata a formatului, poate fi folosit si pentru diverse aplicatii industriale. Poate fi echipat cu accesorii pneumatice si mecanice pentru fiecare tip de nevoie, de asemenea pentru a-si mari capacitatea de operare pana la 60 cpm. Versiunea cu buncăr Citrus este disponibilă și pentru asamblarea atât a tăvilor standard cu clapă superioară, cât și a tăvilor de tip Citrus / P84

TF 40 IMOLA

masini-de-format-tf-40-imola

MAȘINĂ PENTRU FORMAREA TĂVILOR PLATFORMĂ ȘI TĂVILOR CU COLTURI ARMATE DIN CARTON ONDULAT CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 40 CPM
TF40 Imola, echipat cu o matriță reglabilă, este deosebit de potrivit pentru aplicații în industria produselor alimentare. Extrem de versatil, este potrivit pentru diversele nevoi de formare a tăvilor standard ondulate, combinând flexibilitatea cu performanța ridicată și schimbarea rapidă a formatului. Poate fi echipat cu accesorii pneumatice si mecanice pentru asamblarea cutiilor chiar si cu formate speciale. Versiunea cu buncăr Citrus este, de asemenea, disponibilă pentru asamblarea atât platoului cu clapă superioară și colțurilor întărite, cât și tăvilor tip Citrus / P84.

TF 80L

masini-de-format-tf-80l

MAȘINĂ DE FORMAT TĂVI MICI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ, CU CAP DE FORMARE DUBLU, CU O CAPACITATE DE PRODUCȚIE PÂNĂ LA 120 CPM
TF80 este potrivit pentru cele mai variate aplicații atât pentru producție, cât și pentru industrie: datorită configurației sale extrem de versatile și manevrării duble a lanțului și presei cu motor fără perii, este posibil să se facă schimbări foarte rapide de format și se poate adapta cu ușurință la tăvi de diferite forme și dimensiuni. Depozitarea cu o gamă largă (peste 1500 de semifabricate) permite poziționarea verticală a cutiei pentru a ridica atât semifabricate din carton ondulat, cât și din carton solid.

TF 35 BLISS

masini-de-format-tf-35-bliss

MAȘINA DE FORMAT PENTRU CARCASA DIN CARTON FORMAT DIN 3 BLANCURI DE GROSIME DIFERITĂ, CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 35 CPM
TF 35 Bliss se adaptează la o gamă largă de modele de carcasă Bliss, cu colț interior și semicapac, până la o înălțime de 300 mm. Aceasta masina de formare asambleaza 3 depozite spate ergonomice pentru a facilita incarcarea tuturor celor 3 semifabricate care alcatuiesc partea centrala si cele doua laturi ale cutiei Bliss. Presa de formare cu motor fără perii și dispozitivele de transport controlate de invertor garantează performanțe ridicate în ceea ce privește viteza de producție și formarea cutiei.
solid.

GD 57.1

masini-de-format-gd-57.1

MAȘINĂ PENTRU FORMAT TAVĂ, TAVĂ STANDARD CU SAU FĂRĂ CLAPETĂ SUPERIOARĂ, CU UN SINGUR CAP DE FORMARE CU O CAPACITATE DE PRODUCȚIE PÂNĂ LA 50 CPM
GD57.1 este potrivit pentru cele mai variate aplicații atât pentru producție, cât și pentru industrie: datorită configurației sale extrem de versatile, mișcării liniare a semifabricatelor cu motor fără perii, este posibil să se facă schimbări foarte rapide de format și se poate adapta cu ușurință. la tăvi de diferite forme și dimensiuni. GD57.1 are o amprentă compactă, ideală și pentru utilizarea industrială în linie.

GD 70

masini-de-format-gd-70

MAȘINA PENTRU FOĂRMAREA DE TĂVI STANDARD CU CAPAC ATAȘAT, CU UN SINGUR CAP DE FORMARE, CU O CAPACITATE DE PRODUCȚIE PÂNĂ LA 50 CPM.
GD70 este o mașină de formare de înaltă performanță pentru cutii cu capace atașate sau simple tăvi standard, pentru cele mai variate aplicații industriale din linie. Viteza de formare, schimbarea rapidă a formatului și dimensiunile de gabarit reduse sunt caracteristici care fac ca modelul GD70 să fie foarte performant. Este disponibila si varianta cu schimbare automata a formatului, inlocuind mecanismele manuale.

PB 20

mașini-de-încărcare-pb 20

MAȘINĂ AUTOMATĂ PENTRU INTRODUCEREA SACULUI DE POLIETILEN ÎN TAVĂ DESCHISĂ ȘI CU JUMĂTATE DE CAPAC, CU O CAPACITATE DE PRODUCȚIE PÂNĂ LA 20 CPM
PB20 este potrivit pentru cele mai variate aplicații atât pentru producție, cât și pentru industrie, datorită configurației sale extrem de versatile. Precizia deschiderii pungii și viteza de introducere în tăvi de carton și plastic sunt garantate prin manipularea cu motoare fără perii; sistemele electronice de control fac ca PB20 să fie adaptabil la utilizarea atât a pungilor de înaltă densitate (HDPE) cât și de joasă densitate (LDPE).

TS 43

mașini-de-încărcare-ts-43

DISPOZITIV AUTOMAT DE STIVUIRE A TAVILOR PLATFORMĂ ȘI CUTIILOR DE COLT, FĂRĂ CLAPETE, CU VITEZĂ DE PÂNĂ LA 40 DE CUTII/MINUT
Combinabil cu modelele principale de mașini de formare a tăvilor, TS43 standard poate stivui cutii pe un singur rand sau pe doua randuri de până la 600×600 mm la o viteză de 40 de cutii/minut. Cu adăugarea de accesorii, standardul TF43 poate stivui și tăvi supradimensionate. Este furnizat cu benzi transportoare integrate pentru cutiile de colectare. Este disponibil și în versiunea de sine stătătoare cu dulap electric integrat și panou de operare pentru a stivui autonom.

TS 43 IMOLA

mașini-de-încărcare-ts-43-imola

DISPOZITIV AUTOMAT DE STIVUIRE A TAVILOR PLAFORMĂ ȘI CUTIILOR DE COLT FĂRĂ CLAPETE CU VITEZĂ DE PÂNĂ LA 60 DE CUTII/MINUT
Combinabil cu modelele principale de mașini de formare a tăvilor, TS43 Imola poate stivui cutii în stive simple și duble de până la 600 x 800 mm la o viteză de 60 de cutii/minut. Schimbarea rapidă a formatului și viteza de stivuire fac ca modelul TS43 Imola să fie foarte performant pentru orice aplicație atât pentru producție, cât și în domeniul industrial. Este furnizat cu benzi transportoare integrate pentru cutiile de colectare. Este disponibil și în versiunea de sine stătătoare cu dulap electric integrat și panou de operare pentru a stivui autonom.