Masini manuale de ambalat cu folie termocontractabila

DIBIPACK LINE 

Cel mai popular si simplificat sistem “one-step”: DIBIPACK a fost creat de cei care au inventat piața simplificată a ambalarii termocontractabile!
Datorită unei experiențe de neegalat în toate domeniile de aplicații, DIBIPACK este cea mai inovatoare mașină de termocontractare manuală!

SWING

PRIMUL SISTEM „ONE-STEP” COMPLET EXECUTAT DIN TEHNOPOLIMER

SwingPAT este un nou concept de tipul „one-step®”, un nou mod de a interpreta o folie de tip termocontractibila prin crearea unei schimbări izbitoare în estetică și materialele structurale, oferind astfel mașinii o atracție elegantă inimitabilă, dar și punând în aplicare calitatea și nivel tehnologic al întregii mașini, optimizând întregul proces de producție.

INFORMATII SUPLIMENTAREmasini-ambalat-folie-termo-swing-1-italdibipack

SwingPAT este prima mașină de ambalat din lume cu un cadru modular complet fabricat din tehnopolimer, din Baydur®, un material plastic de înaltă tehnologie produs de compania Bayer AG, echivalent cu tabla din punct de vedere termic și mecanic, dar care ofera mașinii un număr de „puncte plus” tehnologice, în primul rând gradul extrem de ridicat de izolație electrică, duritatea suprafeței, inerția chimică, disponibilitatea pentru vopsire perfecta, eliminarea ușoară etc. Nu este o intamplare faptul ca Swing a fost premiata ca fiind cea mai inovatoare mașină în ceea ce privește tehnologia și siguranța muncii la „Salon de l’Emballage” din Paris în 2006.

Alegerea utilizării acestor materiale plastice de înaltă tehnologie s-a bazat nu numai pe factori tehnico-constructivi-funcționali, ci și pe extinderea domeniului de aplicare a mașinilor „one-step”. Trebuie doar să vă uitați și să atingeți mașinile Swing pentru a vă da seama că sunt ideale pentru industria alimentară, produsele de cofetărie, farmaceutice și grafice, precum și pentru vasta lume a comerțului și a distribuției. Toate acestea sunt sectoare în care Swing a avut un mare succes, de asemenea, datorită atracției sale estetice, care este neobișnuită pentru o mașină de ambalat.

 • Ciclu de lucru controlat electronic de un microprocesor
 • Panou de control digital mascat pe partea capotei
 • Se pot memora 8 programe de lucru diferite
 • Posibilitatea de a începe micsorarea foliei când sigilarea este finalizată
 • Reglarea automată a timpului de etanșare: mașina reglează automat timpul de etanșare în funcție de viteza de ambalare.
 • Solenoid de menținere inclus și reglabil: capota rămâne închisă până la sfârșitul contractării.
 • Capota poate fi eliberată după oprirea ventilatorului pentru a evita evacuarea aerului cald la sfârșitul ciclului
 • Sistem de răcire pentru termostatizarea pieselor de etanșare inclus
 • Funcție de economisire a energiei: aparatul intră în modul „stand-by” dacă nu funcționează pentru o perioadă
 • Contor de unitate inclus
 • Forma concavă a structurii frontale a mașinii pentru a oferi operatorului cele mai bune și mai ușoare condiții de lucru
 • Stand și evecuarea resturilor la cerere
 • Mașina funcționează cu PVC (BLUE FILM), poliolefină termosigilare la cald și, de asemenea, folii termocontractabile (GREEN FILM – GOLDEN FILM)

Mașină fabricată conform normelor CE.

MITIKA 

Cea mai noua si moderna tehnologie de termocontractare obtinuta datorita celor peste 40 de ani de experiență cu aplicații directe.

MITIKA 3246: este ultima adaugata în linia de ambalare termocontractibilă DIBIPACK a ITALDIBIPACK
Cea mai ușoară și cea mai mică mașină de ambalat cu folie realizată de Departamentul de Cercetare si Dezvoltare Italdibipack pentru a sărbători peste 40 de ani din istoria noastră.
Ușor de utilizat ca toate modelele standard DIBIPACK, MITIKA oferă o mare flexibilitate în aplicații și oferă performanțe ridicate datorită comenzilor complet electronice și a unor dispozitive inovatoare brevetate.
Soluție ideală pentru producții mici si medii, fiind competitivă si avand costuri reduse.

INFORMATII SUPLIMENTAREmasini-ambalat-folie-termo-mitika-italdibipack 

MITIKA – UN NUMĂR INCREDIBIL DE APLICATII MULTUMITA PARTICULARITATILOR SALE
PARTICULARITATI: MAI PUTIN DE 40 KG GREUTATEA BRUTĂ ȘI DOAR 0,5 MP AMPRENTA LA SOL
IDEAL PENTRU: laboratoare de patiserie, laboratoare de panificație, producători de paste, ambalaje de dulciuri și prăjituri, tipografii, bănci, birouri, centre de tipărire, supermarketuri, personal alimentar (pâine, pizza, fructe, legume …), catering, magazine de cadouri, art deko, magazine de bricolaj, centre comerciale, produse igienice, spălătorii, hoteluri, haine, farmacii și multe alte domenii!

FUNCTIONALITATI

 • Funcții de lucru controlate de un PCB realizat de R&D ITALDIBIPACK
 • Complet controlata electronic (a doua generație de placă de baza)
 • Reglarea automată a timpului de etanșare în funcție de viteza de producție
 • Posibilitatea de a activa ambalarea numai după sigilare (utilă cu materiale poliolefine)
 • Posibilitatea de a dota masina cu eliberarea capotei după oprirea ventilatorului
 • Mod stand-by automat (economie de energie)
 • Contor pentru unitatile ambalate

DIBIPACK 3246 EVX – 4255 EVX 

EVOLUȚIA SISTEMELOR „ONE-STEP”
Mașinile de ambalare Dibipack 3246 EV și 4255 EV deschid gama sistemelor „one-step®” Dibipack Evolution, care sunt la fel de ușor de utilizat ca modelele standard Dibipack, dar oferă o mare flexibilitate în aplicații și performanțe ridicate datorită sistemului de comenzi complet electronic și unor dispozitive inovatoare brevetate. Soluție ideală pentru producție mică și medie, fiind competitivă si generand costuri reduse.

INFORMATII SUPLIMENTAREmasini-ambalat-folie-termo-dibipack-13246-evx-1-italdibipack-

 • Ciclul de lucru controlat electronic de un microprocesor Este posibilă memorarea a 8 programe de lucru diferite
 • Reglarea automată a timpului de etanșare: mașina reglează automat timpul de etanșare în funcție de viteza de ambalare.
 • Posibilitatea de a începe ambalarea când sigilarea este finalizată
 • Solenoid de menținere inclus și reglabil: capota rămâne închisă până la sfârșitul contractării.
 • Capota poate fi eliberată după oprirea ventilatorului pentru a evita evacuarea aerului cald la sfârșitul ciclului
 • Redeschiderea sistemului prin arc de gaz
 • Pornirea controlului cu proximitate
 • Funcție de economisire a energiei: aparatul intră în modul „stand-by” dacă nu funcționează o perioadă
 • Contor de unitate inclus
 • Stand și eliminare resturi la cerere
 • Mașina funcționează cu filme termosigilante și termocontractabile, cum ar fi folii din PVC (FILM ALBASTRU) sau poliolefine (FILM VERDE – FILM AUR)

Mașină fabricată conform normelor CE.

DIBIPACK 4255 SA EV 

DIBIPACK EVOLUTION: TEHNOLOGIA TAIERII MARGINILOR ÎN AMBALAREA CU FOLIE TERMOCONTRACTABILA
Un singur operator. Performanțe excelente pentru rezultate remarcabile. Control avansat și gestionarea ciclului.
MAI MULTE INFORMATII

masini-ambalat-folie-termo-dibipack-4255-sa-ev-italdibipack

 • Complet controlata electronic (placa de baza de a doua generație)
 • Reglarea automată a timpului de etanșare în funcție de viteza de producție
 • Funcție stand-by (economisirea energiei)
 • Contor unitati ambalate
 • Arc de gaz pentru ridicarea capotei
 • Solenoidul pentru mentinerea capotei închisă până la sfârșitul ciclului
 • Banda transportoare din oțel inoxidabil – control automat

DIBIPACK 6084 EVX

MASINA DE AMBALAT EXTRA-LARGE
Italdibipack oferă, pe lângă mașinile de ambalat de dimensiuni mici, pentru ambalarea produselor mici și mijlocii, și sisteme EXTRA-LARGE „one-step®” – Dibipack BIG. Cele mai mari modele ale liniei Dibipack Evolution au fost concepute ca un răspuns câștigător la cererea tot mai mare de mașini de dimensiuni mari, cu capacitate mare și performanțe ridicate. Ideala pentru a infolia produse de dimensiuni mari, cu suprafață largă, precum rame, tablouri, panouri etc.

INFORMATII SUPLIMENTAREmasini-ambalat-folie-termo-dibipack-6084-italdibipack
Acești „giganți” au aceleași specificații ca și mașinile de infoliere termocontractibilă ale liniei Dibipack Evolution, dar cu unele particularități: cum ar fi doi solenoizi care mențin capota închisă în timpul ciclului de lucru, doua ventilatoare care asigură o circulație mai bună a aerului cald în timpul termocontractiei.
Mașina funcționează cu filme termosigilante și termocontractabile, cum ar fi PVC (FILM ALBASTRU) sau folii poliolefine (FILM VERDE – FILM AURIU).

Mașină fabricată conform normelor CE.

DIBIPACK 85130

„GIGANTUL” MASINILOR DE AMBALAT CU FOLIE TERMOCONTRACTIBILA
Dibipack 85130 – o noua aparitie in gama Italdibipack de sisteme EXTRA-LARGE „one-step®” – Dibipack BIG. Cele mai mari modele ale liniei Dibipack Evolution au fost concepute ca un răspuns câștigător la cererea tot mai mare de mașini de dimensiuni mari, cu capacitate mare și performanțe ridicate. Ideala pentru a infolia produse de dimensiuni mari, cu suprafață largă, precum rame, tablouri, panouri etc.

INFORMATII SUPLIMENTAREmasini-ambalat-folie-termo-dibipack-85130-italdibipack
Un rezultat excelent obținut de echipa de cercetare și dezvoltare Italdibipack, care a adunat toate cererile pieței și le-a transformat într-o soluție câștigătoare, acest nou „gigant” va face ca modelele Dibipack 75125 și Dibipack 85150 să fie „retrase” datorită noilor sale dimensiuni ale barelor de etanșare. (850 x 1300 mm) care sunt capabile să prinda o gamă dimensională mai largă a produsului.

Acest nou model are aceleași specificații ca și mașinile de infoliere termocontractibilă ale liniei Dibipack Evolution, dar cu unele particularități: cum ar fi doi solenoizi care mențin capota închisă în timpul ciclului de lucru, doua ventilatoare care asigură o circulație mai bună a aerului cald în timpul termocontractiei.
Mașina funcționează cu filme termosigilante și termocontractabile, cum ar fi PVC (FILM ALBASTRU) sau folii poliolefine (FILM VERDE – FILM AURIU).

Mașină fabricată conform normelor CE.