ItaldiBiPack Group Partener Euro-tehno

Partenerul nostru ITALDIBIPACK GROUP are o istorie vasta in sectorul de packaging in care s-a evidentiat prin soluții inovatoare, greu de egalat in aceasta industrie.

Povestea brand-ului italian a început in anul 1975, acum mai bine de 45 de ani, având la baza viziunea fondatorului Luciano Butturini. Acesta a fost capabil sa interpreteze si sa fructifice posibilitățile fiecărei perioade istorice, urcând compania in topul liderilor mondiali. In prezent, firma este luata drept referința de către mii de companii atât din Italia, cat si din strainatate, care activează în domeniul sistemelor de ambalare si împachetare.

Italdibipack Group este renumita pentru cea mai larga gama de mașini de packaging din lume, cele mai performante si inovative soluții si sisteme automatizate end-of-line pentru ambalare si paletizare.

Italdibipack Group Partener Euro-tehnoCuvintele prin care se caracterizeaza compania Italdibipack sunt: design inovativ, performanta ridicata si simplitate functionala. S-ar putea spune ca este o firma cu un trecut solid, dar care imbratiseaza cu succes cerintele viitorului.

In prezent, Italdibipack Group colaboreaza cu o varietate de firme din intreaga lume, propunand o gama completa de produse si solutii pentru sectorul de packaging. Sistemele automatizate sunt distribuite prin reteaua extinsa de companii afiliate si dealeri in: Spania, Franta, Elventia, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Rusia, Estonia, Slovenia, Ungaria, Grecia, Lituania, Venezuela, Argentina, Peru, Australia, Japonia, Mexic, Columbia, Africa de Nord si de Sud si Romania.

Va prezentam gama de utilaje si masini pentru ambalare marca Italdibipack:

Italdibipack Group si-a indreptat atentia si si-a concentrat eforturile spre imbunatatirea permanenta a produselor, tinand cont de cererile clientilor. De peste 40 de ani, compania a urmat acelasi tipar – dorinta de a oferi cele mai bune servicii, de a avea cel mai bun design si de a comercializa produse care imbina caracteristicile ergonomice cu cele functionale. Totul avand la baza principalul obiectiv de a oferi o experienta unica fiecarui client.

Portofoliul de solutii include masini de infoliat paleti, masini de ambalat prin termocontractie si echipamente end-of-line de împachetare. Firma completeaza gama cu accesorii (benzi din polipropilena si din poliester, masini de etansare manuale, mese de lucru, cuttere verticale si orizontale) si comsumabile (benzi adezive, folii termo-etansabile – film din PVC, film din poliolefine, film stretch, etc).

Beneficiile utilajelor Italdibipack

Aceste utilaje de ambalat, împachetat sau infoliat pot fi utilizate cu succes intr-o mulțime de sectoare, de la industria alimentara, comerț cu amănuntul, tipografii, industria textila, transport si pana la construcții.

Produsele marca Italdibipack se diferențiază de altele de pe piața si au următoarele avantaje:

  • sunt avansate tehnic
  • garantează integritatea produselor in timpul împachetării
  • sunt usor de folosit de operatori
  • au design inovativ
  • înregistrează o performanta ridicata
  • reduc considerabil timpul alocat acestor operațiuni complexe pentru operatori
  • contribuie la reducerea cheltuielilor prin automatizarea operațiunilor

Italdibipack