Cea mai versatila si inteligenta masina de ambalat din lume.
UNIQUE este o invenție excelentă, o mașină de tip flow-pack atipică cu potențialități ridicate și în care conformatorul, rolele de acționare, rolele de etanșare și sistemul de sertizare și etanșare formează un singur grup rotativ care permite utilizarea mașinii și încărcarea produselor în diferite poziții orizontale, diagonale sau chiar verticale, oferind o gamă infinită de utilizări și aplicații. Funcțiile exclusive fac UNIQUE ideala pentru un număr nesfârșit de aplicații pentru ambalarea agroalimentară, în special.

Produse coapte la cuptor – pâine – produse de cofetărie – paste – pizza – focaccia – alimente congelate – legume și fructe de toate felurile, carne de pasare, salam, carne albă, brânză … ambalate singure sau mai multe, cu sau fără tavă.

Articole tehnice, articole hobby, accesorii de uz casnic, pentru gospodarie … UNIQUE reprezintă probabil singura și unica soluție pentru ambalarea produselor cu o diferență mare de lungime (profile și segmente din lemn, metal, plastic, conducte electrice, tuburi, bobine …) fără a fi nevoie de re-parametrizare sau pentru a regla din nou aparatul.

UNIQUE este un sistem complet sincronizat cu operatorul. Încărcarea produsului activează automat desfacerea filmului, deplasarea și împachetarea. Masina este cea care se adapteaza la operator, nu operatorul la masina.

UNIQUE poate fi integrat cu sisteme de alimentare și încărcare, cum ar fi transportoare cu benzi motorizate sau plăci glisante simple gravitaționale, realizate special pe baza produselor care urmează să fie ambalate, pentru a implementa performanța și funcționalitatea. Astfel, UNIQUE se transformă într-o adevărată unitate de producție automată. UNIQUE poate fi utilizat și pentru ambalarea mai multor bucăți, iar în acest caz procedura de lucru este activată de fiecare dată de către operator.

UNIQUE este echipat cu un sistem de operare PLC cu un software de ultimă generație dezvoltat de R&D ITALDIBIPACK cu un panou de control cu „ecran tactil” care permite setarea cea mai simplă și rapidă a diferiților parametri de lucru precum viteza, temperaturile de etanșare, lungimea sacilor și așa mai departe.

SPECIFICATII TEHNICEmasini-infoliat-flowpck-unique-ev-italdibipack

  • Pereche dublă de roți (transmisie de film și etanșare longitudinală)
  • Etanșare transversală prin fălci „sertizare și sigilare cu închidere verticală
  • Conformer reglabil pentru a facilita și a accelera schimbările de format
  • Viteza de alimentare (echivalentă cu viteza de ambalare) reglabilă prin PLC
  • Temperatura falcilor „sertizare și sigilare” și a rolelor de etanșare controlate electronic de PLC

OPȚIONALE

  • Fotocelula cu citire încrucișată pentru detectarea automată a lungimii produsului
  • Fotocelula pentru filme cu imprimeu înregistrat
  • Fălci transversale speciale de „sertizare și sigilare” pentru funcția „slot EURO”
  • Duză pentru injecția de gaz / alcool
  • Alte opțiuni disponibile la cerere, pentru a satisface cele mai diferite nevoi și solicitări de ambalare

 

Confezionare verdura con UNIQUE from Italdibipack S.p.A. on Vimeo.

DIBIFLOW 700 – peperoni 720p.mp4 from Italdibipack S.p.A. on Vimeo.