Gamă variată de echipamente de paletizat cu roboți montați pe șenile, cu brațe articulate și coordonate

Roboții cartezieni, montați pe șenile, sunt adecvați în special pentru instalațiile care gestionează mai multe linii de producție cu ambalaje de carton similare sau diferite, transportabile pe aceeași bandă transportoare.

Dinamic

Permite încărcarea stratificată, cu flux de alimentare singular sau dublu, adecvat volumului necesar de producție; aceasta este potrivită pentru încărcarea a până la 300 de pachete mici, cartoane sau recipiente care pot fi depozitate în straturi. Mașinile de paletizat cutii de carton cu linii de încărcare multiple sunt potrivite pentru manevrarea simultană a diferitelor tipuri de produse, care vin din mai multe linii de producție.

Ares, mașină de paletizat cu o singură coloană

Este potrivită pentru încărcarea diferitelor tipuri de produse, asigurând acuratețe, fiabilitate și plasarea cât mai compactă a produselor, acțiunile acestei mașini putând fi rapid modificate, fără ajustări manuale, ci printr-o tastatură automată.

Transportor cu role preformate, compus dintr-un covor alimentat: pachetele sunt oprite în poziția corectă, datorită funcției de schimbare a vitezei covorului. Sunt incluse atât o unitate de distanțare a pachetelor, cât și o funcție de întoarcere a acestora.

Mașină de paletizat cutii carton cu roboți cu brațe Maris Anthropomorphous

Această mașină de paletizat este foarte flexibilă, putându-se adapta unor multiple moduri de manevrare a produselor. Fiecare robot poate încărca produsele în 4 moduri diferite, așezându-le în straturi, sau poate goli paleții de produse.

Mașina este echipată cu:
Cap de prindere cu clește pneumatic pentru ridicare
Cap de prindere cu cupe vidate
Cap de prindere combinat cu cupe vidate și clește pneumatic
Cap de prindere pentru straturi.

Mașina de paletizat fixată la sol FL 20

Mașina de paletizat FL 20 cu patru axe este operată de motoare asincrone, cu reductor și invertoare controlate în trei faze. Cleștele de prindere și manevrare în aer a produselor se rotește la 90°. Mașina este controlată de un panou de comandă care poate stoca până la 20 de moduri de ambalare. Interfața cu utilizatorul este un terminal alfanumeric, care oferă toate setările și video-paginile necesare pentru folosirea utilajului. Mașina vine la pachet cu două stații de paleți alocate dinamic sau cu o funcție automată pentru păstrarea paleților goliți și un mecanism care manevrează separatoarele de carton.
Funcție automată pentru păstrarea paleților goliți și mecanism care manevrează separatoarele de carton.
Viteză maximă: 4 cicluri/minut.

Interesat de o oferta?

Contacteaza-ne Toate serviciile