MAȘINI DE AMBALARE IN CUTII (casolete)

ACTIVE S114

masina-de-ambalat-in-cutii-casolete-active-s114

INFASURARE TAVA SI CAPAC
Mașină Wrap Around pentru ambalare din semifabricate plate, în cutii plus capace. Configurația include două linii de alimentare pentru produs, care sunt introduse în ambalaj pe margine.

PERFORMANCE S334

masina-de-ambalat-in-cutii-casolete-performance-s334

TAVĂ CU CAPAC, UNITATE TRANSPARENTA CU CAPAC
Celulă trifuncțională cu formare robotizată, umplere cu roboți cu sortare a produselor și etanșare cu lipici a capacelor cu ajutorul roboților cu 2 axe. Configurabil pentru diferite cutii și produse.

PERFORMANCE S111 WRAP

masina-de-ambalat-in-cutii-casolete-performance-s111-wrap

WRAP AROUND CU INSERTIA PRIN IMPINGERE A PACHETULUI
WRAP AROUND pentru umplerea și închiderea casetelor pornind de la un singur semifabricat plat. Pregatirea pachetului este complet configurabila in functie de marimi, introducerea in cutie este gestionata de un impingator.

ADVANCE S999

masina-de-ambalat-in-cutii-casolete-advance-s999

INSULĂ DE AMBALARE A CARTOANELOR
Insulă pentru a împacheta cutiile de carton în tăvi cu capac. Formarea și plasarea capacului sunt controlate prin intermediul a doi roboți fiecare, pentru a asigura viteză mare cu dimensiuni de cutie de până la un sfert de palet.

ADVANCE S1004

masina-de-ambalat-in-cutii-casolete-advance-s1004

CELULA MULTIFUNCȚIONALĂ PENTRU CUTII SI CASETE
Celulă multifuncțională pentru formarea, umplerea și închiderea cutiilor cu trei clape, care sunt apoi ambalate în lăzi pe margine, sau introducerea produsului în flow pack-uri direct în carcase americane controlate de mașini externe.

MASINA DE FORMAT MULTIBOX

masini-de-format-multibox

MASINA AUTOMATA DE FORMAT CUTII TIP RSC, ÎNCHIDERE A CLAPELELOR INFERIOARE CU BANDĂ ADEZIVĂ HOT-MELT SAU PVC
Multibox este potrivit pentru aplicații din industria produselor agricole, în special pentru formarea de cutii telescopice foarte rezistente și încăpătoare. Flexibilitatea extremă și precizia de formare fac ca Multibox să funcționeze bine cu orice tip de cutie chiar și în aplicații industriale, cum ar fi Bag in Box (BiB) și, datorită utilizării echipamentelor opționale, este potrivit și pentru o gamă largă de modele de carcase.

TF 35 BLISS

masini-de-format-tf-35-bliss

MAȘINI DE FORMAT PENTRU CARCASA DIN CARTON ONDULAT FORMAT DIN 3 BLANCURI DE GROSIME DIFERITĂ, CU CAPACITATE DE OPERARE PÂNĂ LA 35 CPM
TF 35 Bliss se adaptează la o gamă largă de modele de carcasă Bliss, cu colț interior și semicapac, până la o înălțime de 300 mm. Aceasta masina de formare asambleaza 3 depozite spate ergonomice pentru a facilita incarcarea tuturor celor 3 semifabricate care alcatuiesc partea centrala si cele doua laturi ale cutiei Bliss. Presa de formare cu motor fără perii și dispozitivele de transport controlate de invertor garantează performanțe ridicate în ceea ce privește viteza de producție și formarea cutiei.

PB 20

masini-de-incheiat-pb-20

MAȘINĂ AUTOMATĂ PENTRU INTRODUCEREA SACILOR DE POLIETILEN ÎN TAVĂ DESCHISĂ ȘI CU JUMĂTATE DE CAPAC, CU O CAPACITATE DE PRODUCȚIE PÂNĂ LA 20 CPM
PB20 este potrivit pentru cele mai variate aplicații atât pentru producție, cât și pentru industrie, datorită configurației sale extrem de versatile. Precizia deschiderii pungii și viteza de introducere în tăvi de carton și plastic sunt garantate prin manipularea cu motoare fără perii; sistemele electronice de control fac ca PB20 să fie adaptabil la utilizarea atât a pungilor de înaltă densitate (HDPE) cât și de joasă densitate (LDPE).