Mașini/celule multifunctinale de ambalat carton – SACMI PACKAGING

CELULA COMPACTĂ TRI-FUNCȚIONALĂ ACTIVE S222

celula-compactă-tri-funcțională-active-s222

CELULA COMPACTĂ TRI-FUNCȚIONALĂ
Celulă de formare a cutiei cu trei clape, umplere cu Fast Picker și etanșare cutie.

ACTIVE S114

înfășurarea-tăvii-și-capacului-active s114

ÎNFĂȘURAREA TĂVII ȘI CAPACULUI
Mașină Wrap Around pentru ambalare din semifabricate plate, în cutii plus capace. Configurația include două linii de alimentare pentru produs, care sunt introduse în ambalaj pe margine.

PERFORMANCE S233

mașini-de-ambalat-cartoane-performance s233

CUTII CU TREI CLAPETE, CU O SINGURĂ CLAPETA ȘI FARA CLAPETA, CUTII SPECIALE CU CLAPETA DE INCHIDERE
Celulă trifuncțională cu mașină de formare electronică integrată, umplere cu roboți cu sortare a produselor și etanșare cu lipici a cutiilor cu trei clape, prin intermediul roboților cu 2 axe. Configurabil pentru diferite cutii și produse.

PERFORMANCE S334

mașini-de-ambalat-cartoane-performance s334

TAVĂ CU CAPAC, UNITATE DE AFIȘARE CU CAPAC
Celulă trifuncțională cu formare robotizată, umplere cu roboți cu sortare a produselor și etanșare cu lipici a capacelor cu ajutorul roboților cu 2 axe. Configurabil pentru diferite cutii și produse.

PERFORMANCE S232

mașini-de-ambalat-cartoane-performance s232

CUTII CU TREI CLAPETE
Celulă trifuncțională cu mașină de formare electronică integrată, umplere cu roboți cu sortare a produselor și etanșare cu lipici a cutiilor cu trei clape, echipament reglabil integrat.

PERFORMANCE S111 WRAP

mașini-de-ambalat-cartoane-performance-s111-wrap

WRAP AROUND CU INSERTIA PRIN IMPINGERE A PACHETULUI
WRAP AROUND pentru umplerea și închiderea casetelor pornind de la un singur semifabricat plat. Pregatirea pachetului este complet configurabila in functie de marimi, introducerea in cutie este gestionata de un impingator.

ADVANCE S1004

mașini-de-ambalat-cartoane-advance-s1004

CELULA MULTIFUNCȚIONALĂ PENTRU CUTII SI CASETE
Celulă multifuncțională pentru formarea, umplerea și închiderea cutiilor cu trei clape, care sunt apoi ambalate în lăzi pe margine, sau introducerea produsului în flowpack-uri direct în carcase americane controlate de mașini externe.

ACTIVE S200

masini-de-format-active s200

MASINA DE FORMAT cutii carton
Mașină de formare, electronica, verticală de mare viteză pentru cutii/tavi, care garantează niveluri ridicate de fiabilitate, eficiență și accesibilitate. Schimbarea dimensiunii fără scule și întreținerea redusă reduc la minimum timpul de nefuncționare.

MASINA DE INCHEIAT ACTIVE S005

masini-de-incheiat-active-s005

MAȘINA DE ÎNCHIDERE CUTII
Mașină pentru închiderea cutiei cu trei clape și o singură clapă cu lipici. Mașina poate fi dispusa în linie sau la 90°, echipament complet cu servomotoare, pentru funcționarea continuă și performanță ridicată garantată.